ادمین اینستاگرام و تولید محتوا شبکه‌های اجتماعی | ادمین یاب

10 نکته مهم برای مدیریت پیج های بیزینسی اینستاگرام

نکاتی برای مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام

در حال حاضر مدیریت پیج های بیزینسی اینستاگرام برای بسیاری از افراد و کسب و کارها کاربرد مهمی دارد و موجب می‌شود که به واسطه شناخت و بررسی مخاطبان پیج و ارزیابی رفتارهای آن‌ها در سایت، شبکه‌های اجتماعی و … عملکرد بهتری داشته باشید و با توجه به علاقه‌مندی‌ها و نیازهای آن‌ها تولید محتوا کنید. این داده‌های آماری جالب که توسط پیج‌های بیزینسی اینستاگرام برای پروفایل کاربران بیزینسی نشان داده می‌شود، می‌تواند روی بازاریابی اینستاگرام تأثیر بسیار خوبی بگذارد. در این مقاله به نکات کلیدی درباره مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام صحبت خواهیم کرد.

منظور از بیزینس پروفایل یعنی چه؟

یکی از قابلیت‌های رایگان در اینستاگرام، بیزینس پروفایل است. با استفاده از این قابلیت می‌توانید، به مدیریت پیج‌های بیزینسی خود بپردازید. بسیاری از کاربران که قصد راه اندازی کسب و کار مجازی دارند، می‌توانند پروفایل معمولی خود را به بیزینس پروفایل تغییر حالت دهند. اگر می‌خواهید بدانید بیزینس پروفایل چه مزایا و معایبی دارد، بخش بعدی مقاله را از دست ندهید.

مشتریان جدید را جذب خواهید کرد

پیش از آن که بیزینس پروفایل در اینستاگرام وجود داشته باشد، تنها را ایجاد ارتباط دنبال کننده‌های پیج با کسب و کار و خرید محصولات، قرار دادن لینک سایت در بیوی پروفایل بود. از آنجایی که تغییراتی شکل گرفت و پروفایل به حالت بیزینسی تغییر کرد، گزینه یا دکمه Contact به پروفایل اضافه شد و کاربران در این بخش، یعنی اطلاعات تماس می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی مانند ایمیل و تلفن سفارش و یا درخواست خود را اعلام کنند.

تحلیل و ارزیابی داده‌ها یا آنالیتیکس پروفایل

از دیگر مزایای مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام، بررسی داده‌های آماری اینستاگرام توسط Insight است. شما می‌توانید از طریق مراجعه به این بخش پست‌ها و میزان بازدید کاربران را از پیج خود بررسی و ارزیابی کنید. فعال کردن گزینه Insight باعث می‌شود، کاربران به راحتی اکانت کسب و کار شما را پیدا کنند.

اینستاگرام بهترین فضا برای تبلیغات

تبلیغات در اینستاگرام به واسطه حالت بیزینس پروفایل به راحتی امکان پذیر است. گزینه Promote که در قسمت پایین هر پست قرار دارد، به شما این امکان را می‌دهد که برای پست خود یک Call To Action تعیین کنید، یعنی جهت تبلیغات دسته‌ای از مخاطبین خاص را در زمان مقرر مشخص نمایید.

تبدیل کردن پروفایل اینستاگرام به پروفایل بیزینسی

در صورتی که پروفایل اینستاگرام شما امکان تغییر حالت به پروفایل بیزینسی را داشته باشد، شما در قسمت بالای صفحه خود دکمه switch to a business profile را روی رنگ آبی می‌بینید. شما بعد از کلیک کردن روی این بخش، می‌توانید برای وارد کردن سایر اطلاعات یعنی شماره تماس و آدرس محل کار و بیزینس خود شوید. بعد از انجام دادن تمامی این مراحل شما بیزینس پروفایل خواهید داشت. پس از می‌توانید شروع فعالیت خود را در حوزه مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام آغاز کنید.

البته توجه داشته باشید که پیج مرتبط با کسب و کار شما باید پیامی را برای تبدیل بیزینس پروفایل دریافت کرده باشد، در غیر این صورت خودتان باید به قسمت تنظیمات Option که در بخش بالای صفحه کسب و کارتان قرار دارد، مراجعه کنید و در آن قسمت روی گزینه switch to a business profile کلیک کنید.

مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام و تحلیل و بررسی آمار

اگر می‌خواهید داده‌های آماری اینستاگرام تحلیل و آنالیز کنید، باید قسمت بالای صفحه پروفایل خود بروید و با کلیک روی آیکون نمودار، آمارهای صفحه خود را مشاهده کنید. البته برای انجام این کار باید قبلاً پیج خود را در حالت بیزینسی قرار دهیم.

بیزینس پروفایل چه امکاناتی دارد؟

  • Impression یکی از ویژگی‌هایی است که چند بار تبلیغات شما مورد بازدید کاربران قرار گرفته است.
  • Reach یکی از داده‌های آماری است که نشان می‌دهد چه تعداد کاربر از پست‌های شما بازدید کرده‌اند.
  • Website Clicks ممکن است شما در پروفایل خود لینک سایت خود را به اشتراک گذاشته باشید، این گزینه بیانگر تعداد دفعاتی است که مخاطبان روی لینک شما کلیک کرده‌اند.
  • Profile Visits شما برای این که بفهمید در طول روز چند کاربر از پروفایل شما بازدید کرده‌اند باید روی این گزینه از داده‌های آماری کلیک کنید.
  • Followers این بخش از داده‌های آماری به شما نشان می‌دهد که در هفته گذشته چه تعداد فالوورهایی به شما اضافه و یا از شما کم شده است. علاوه بر این مشخص می‌کند میانگین فالوورهای شما که امروز از اینستاگرام استفاده کرده‌اند، چقدر بوده است. با استفاده از این ویژگی می‌توانید زمان مناسب را برای پست‌های خود پیدا کنید.

هنگام مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام شما این اختیار را دارید که کامل‌ترین اطلاعات را از فالوورها داشته باشید. این اطلاعات به شما خواهند گفت که فالوورهایتان از کدام شهرها و کشورها هستند و اغلب آن‌ها بیشتر در چه زمان‌هایی در اینستاگرام آنلاین هستند. شما با تحلیل و بررسی این داده‌های آماری می‌توانید برای برنامه ریزی و انتشار پست و افزایش Reach و Engagement اقدامات لازم را انجام دهید.

مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام و آنالیز آمار از طریق View Insight

برای دیدن داده‌های آماری مرتبط با پست‌های خود می‌توانید با کلیک بر روی گزینه View Insight هر پست خود را ارزیابی کنید.

  • Likes این داده آماری بیانگر تعداد لایک پست شماست.
  • Comments تمامی نظرات پست مورد نظر شما توسط این قسمت مشخص می‌شود.
  • Saves این داده آماری به شما نشان می‌دهد که کدام اکانت‌ها یا کاربران پست شما را ذخیره کرده‌اند.
  • Actions تمامی واکنش‌هایی که کاربران صفحه شما پس از دیدن پست شما داشته‌اند توسط این داده آماری نشان داده می‌شود. تعداد بازدید از پروفایل، لایک کردن پست، کلیک روی لینک وب سایت و فالو کردن پیج در این بخش مشخص است.
  • Discovery این بخش بیانگر دیدن شدن پست شما در موقعیت‌های مختلف است. علاوه بر این اکانت‌هایی که برای نخستین بار پست شما می‌بینند و پیج شما فالوو نمی‌کنند را مشخص می‌کند. این قسمت با توجه به impression معیارهایی را برای یک پست نشان می‌دهد. موقعیت‌های مختلفی که پست شما مورد بازدید قرار گرفته و در این بخش نشان داده می‌شود، شامل صفحات سایر کاربران، اکسپلورر، پروفایل صفحه خودتان، تگ موقعیت مکانی و یا هشتگ‌های دیده شده.

مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام با داده‌های آماری استوری

  • Impressions تعداد دفعاتی را بازدید از استوری شما را نشان می‌دهد.
  • Reach این قسمت نشان دهند تعداد کاربرانی است که استوری شما را دیده‌اند.
  • Taps Forward این داده آماری مشخص می‌کند یک کاربر تا چند بار روی استوری شما کلیک کرده تا تصاویر و یا فیلم بعد را ببیند.
  • Taps Back این قسمت نشان دهنده این است که یک کاربر برای دیدن تصاویر یا ویدیوی قبلی استوری چند بار روی آن کلیک کرده است.
  • Replies این قسمت تعداد پیام‌هایی را از سمت کاربران که برای استوری شما ارسال شده نشان می‌دهد.
  • Swipe away این داده آماری مشخص می‌کند کاربران با کلیک روی گوشی خود استوری اکانت دوم شما را هم دیده‌اند.
  • Exits این بخش از داده‌های آماری استوری اینستاگرام بیانگر این است که چند کاربر استوری شما را هنگام تماشا رها کرده و به صفحه اصلی اینستاگرام خود برگشته‌اند.

نتیجه‌گیری برای مدیریت پیج‌های بیزینسی اینستاگرام

هر آنچه درباره داده‌های آماری و چگونگی مدیریت پیج‌های بیزینسی وجود داشت در این مقاله توضیح داده شد. شما می‌توانید با قابلیت‌های اینستاگرام فعالیت‌های کسب و کار خود را به صورت هدفمند انجام دهید. شما درباره داده‌های آماری اینستاگرام چه نظری دارید؟ آیا داده‌های آماری اینستاگرام دارای معایب هستند؟ منتظر نظرات و پیشنهادات شما درباره این مقاله هستیم.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همین الان پیام بده تا کمکت کنم !